HierontaAutto

Pääovet ovat auki ma-pe klo 8-16. Ovien ollessa auki voi odottaa aulatilassa Nummikadun puolella, josta käyn hakemassa asiakkaan ennen hieronta-ajan alkamista. Muina aikoina pääovet ovat kiinni, jolloin haen asiakkaan Nummikadun puoleiselta ulko-ovelta.
Aulapalvelusta voi kysyä tarvittaessa neuvoa ma-pe klo 8-16.

Jos olet uusi asiakas, tulethan noin 10 min. aikaisemmin ennen hieronta-aikasi alkua, jotta ehdit täyttää asiakaslomakkeen.
Lomake on tärkeä, jotta tiedän hieronnan kannalta huomioon otettavat asiat terveydentilastasi.
Kaikki tietosi ovat luottamuksellisia ja minulla on vaitiolovelvollisuus. Teen sinulle lyhyen haastattelun ja muutaman helpon liikkuvuustestin ennen hieronnan aloittamista.

Hieronnan pituus riippuu siitä millaista hierontaa asiakas tarvitsee. On hyvä varata tarpeeksi aikaa, jotta hierottava alue ehditään käsitellä tarpeeksi huolellisesti. Toisinaan paikallaan on kuitenkin aloittaa varovasti ja lyhyemmällä ajalla, jos hieronnasta on pitkä aika ja asiakas on kovin kipuileva. Tulehtunutta, punoittavaa ja kuumottavaa aluetta ei saa hieroa ollenkaan.

Maksaa voit kortilla tai käteisellä.

Jos sinulle tulee este saapua hierontaan, voit perua aikasi sähköpostiisi tulleen varausvahvistuksen kautta viimeistään 12h ennen varauksesi alkua tai yhteydenottolomakkeella.

Peruuttamattomista ajoista peritään 50% täydestä hinnasta.